Chvojensko.cz

Fotogalerie

Dárci a podporovatelé

LITH.s.r.o. Malé Chvojno

Jílovský zámek -místo pro zábavu i poučení - máme vyzkoušeno!

25. leden 2009

     Poslední návštěva na DUO FORTE se uskutečnila v lednu letošního roku z této akce jsou i fotografie. Ale akce  na zámku v Jílovém nejsou pouze tanečky. Je to "Divadelní kavárna", kdy v průběhu divadelní sezóny pozvané herecké soubory předvádějí své umění /divadelní hry, kabarety, talk-show známých osobností/. V průběhu roku jsou to koncerty, častější v předvánoční době, pravidelné divadelní pohádky pro děti i akce netradiční jako např. vystoupení školy břišních tanců a další. Na zámku lze shlédnout i zajímavé výstavy, vždy tématicky zaměřené v minulém roce např. "Není slon, jako slon" /sloni na mnoho způsobů/, "Svět v obraze bankovek", "Jílovský zámek v proměnách času", "Krajiny domova-Pavel Poličanský", Lada dětem. V listopadu 2006 byla umístěna na velkém sále také naše výstava "Chvojensko".

    Naše sdružení se snaží informovat o všech akcích, které se na zámku dějí propagací kulturního kalendáře Jílového. Na "oplátku" nabízíme  účast na našich akcích a zájezdech. Zámek v Jílovém je důstojným kulturním stánkem města, ale i celého Mikroregionu.

"Milí Jílováci, velmi rádi k Vám jezdíme a děkujeme za přátelskou, milou atmosféru, přejeme Vám, aby se Vám podařilo uspět s projektem na rekonstrukci druhého patra Vašeho zámku".

Za všechny "Chvojňáky", ty kteří k Vám rádi jezdí                                   Jiřina Bischoffiová

Fotogalerie: Jílovský zámek -místo pro zábavu i poučení - máme vyzkoušeno!


 


2018 - Chvojensko, z.s. webdesign: David Drobný - 608 532 718