Chvojensko.cz

Fotogalerie

Dárci a podporovatelé

LITH.s.r.o. Malé Chvojno

Country bál v Lučním Chvojně

29. listopad 2008

Už před osmou hodinou večerní se sál téměř zaplnil. Kapela D.S.A.M /Dobrovolné sdružení amatérských muzikantů/ hrála ve složení – Josef Píďa Bartůček – kapelník, banjo, Honza Štembera – bas kytara, Míra Fanta – zpěv a kytara, Jiří Lovec Lovecký – zpěv a kytara, Petr „Bublaiss“ Psota  – sólová kytara, Petr„Panky“ Fiala - housle.

 

     Úderem osmé  chlapci spustili a za chvíli celý sál zpíval známé skladby. Z počátku se do tance nikomu nechtělo až ostatním dodal odvahu pár - pán v kožené vestě s krásnou blondýnkou, kteří  tančili moc hezky a stylově celý večer.

     

     Po deváté hodině nastala chvíle kdy Eva Štemberová, křehká dívka ovládající mistrně biče předvedla své vystoupení v trikovém bičování. Zatímco biče svištěli vzduchem, krčili jsme se s respektem za stoly.  Eva má za sebou úspěch v této disciplíně na Mistrovství republiky kde se v roce 2005 umístila na druhém místě.

    

     V deset hodin opět nastala pauza a byla zahájena dražitelem Martinem Maděrou „Dražba veteše“. Předmětů se sešlo opravdu hodně například lustr, brusle, různé hrníčky, obrázky, klobouk, kabelka, autodráha,obrázky, bedna cédeček a další. Přihazovalo se ostošest a každý vydražitel byl odměněn bouřlivým potleskem. Nejúspěšnější byl však pán s kšandami, který odcházel z akce opravdu obtěžkán a spokojený. Pak se tancovalo a „békalo“ skoro až do rána/někteří doslova /. Výtěžek z dražby veteše věnovali organizátoři dětem. 1.400,- Kč dostala Mateřská škola ve Velkém Chvojně a 1.400,- Kč naše Občanské sdružení Chvojensko na akci – zimní soutěž pro děti, kterou v nejbližších dnech vyhlásíme.

   

    Na závěr se patří poděkovat Píďovi a Honzovi za bezvadný nápad, muzikantům za fajn zábavu a všem za úžasnou atmosféru.

 
Autor:JB
Fotografie v galerii bohužel nejsou kvalitní fotili jsme mobilem.

Fotogalerie: Country bál v Lučním Chvojně


 


2018 - Chvojensko, z.s. webdesign: David Drobný - 608 532 718